You are hereAnnual Sessions / 2015 Annual Sessions / Program Schedule

Program Schedule


Printer-friendly versionSend by emailPDF version
WEDNESDAY
12:30-1:45 pm Registration desk open
2:00-3:30 Opening Session: Worship/Business Meeting
3:30-6:00 Free time for committees & socializing
3:45-6:00 Registration desk open
5:30-6:00 Singing on front porch
6:30-7:30 Registration desk open
6:00-7:00 Dinner (volunteers eat 30 min. early)
7:30-9:00 Movie Night for Kids
7:30-8:45 Address by Marcelle Martin
8:45-9:15 Registration desk open
9:00 New attenders meeting (meet at reg. table)
9:00-9:45 Snacks
 
 
THURSDAY
6:30-7:00 am Early Meeting for Worship (outside on eastside of meetinghouse)
6:45-7:45 Breakfast (volunteers eat 30 min. early)
8:00-9:00 Meeting for Worship
9:00-noon Meeting for Business & Children’s Program
12:00-1:00 Lunch (volunteers eat 30 min. early)
12:30-1:30 Registration desk open
1:30-3:45 Craft tent/Recreation
1:30-2:15 Worship Sharing Groups
2:30-3:45 Workshops
3:45-6:00 Free time for committees & socializing
4:15-5:45 Registration desk open
5:30-6:00 Singing on front porch
6:00-7:00 Dinner (volunteers eat 30 min. early)
7:30-8:45 Address by Ann Riggs
7:30-9:00 Campfire & Hayrack Ride
9:00-9:45 Snacks
 
 
FRIDAY
6:30-7:00 am Early Meeting for Worship (outside on eastside of meetinghouse)
6:45-7:45 Breakfast (volunteers eat 30 min. early)
8:00-9:00 Meeting for Worship
9:00-noon Meeting for Business & Children’s Program
12:00-1:00 Lunch (volunteers eat 30 min. early)
12:30-1:30 Registration desk open
1:30-3:45 Craft tent/Recreation
1:30-2:15 Worship Sharing Groups
2:30-3:45 Workshops
3:45-6:00 Free time for committees & socializing
5:30-6:00 Singing on front porch
6:00-7:00 Dinner (volunteers eat 30 min. early)
4:15-5:45 Registration Desk open
7:30-10 Dancing on front lawn
8:45-9:15 Registration Desk open
9:00-9:45 Snack served outside during dancing
 
 
SATURDAY
6:30-7:00 am Early Meeting for Worship (outside on eastside of meetinghouse)
6:45-7:45 Breakfast (volunteers eat 30 min. early)
7:30 New Attenders Meeting (Registration table)
8:00-9:00 Meeting for Worship (Memorials read)
9:00-noon Meeting for Business & Children’s Program
12:00-1:00 Lunch (volunteers eat 30 min. early)
12:30-1:30 Registration desk open
1:30-3:45 Craft tent/Recreation
1:30-2:15 Worship Sharing Groups
2:30-3:45 Workshops
4:00 Area Planning Groups meet
4:30-5:30 Variety Show
4:30-5:45 Registration Desk open
5:30-6:00 Singing on front porch
6:00-7:00 Dinner (volunteers eat 30 min. early)
7:30-9:00 Young Friends Service Project
7:30-8:45 Address by Staughton Lynd
8:45-9:15 Registration Desk open
9:00-9:45 Snacks
 
 
SUNDAY
6:30-7:30 Early Meeting for Worship (outside on eastside of meetinghouse)
7:30-8:30 Breakfast (volunteers eat 30 min. early)
8:15-8:45 Registration desk open
9:00-10:00 Reading of Epistles
10:00-11:00 Plummer Lecture by Fernado Freire
11:00-12:00 Meeting for Worship
12:30-1:30 Lunch (volunteers eat 30 min. early)
1:30 Cleanup and Farewells